Mając świadomość zróżnicowanych potrzeb naszych klientów
postanowiliśmy rozszerzyć spektrum naszej działalności o wachlarz imprez okolicznościowych. Organizując swoją pracę w taki sposób, aby zostawić do Państwa dyspozycji wszystkie weekendy.
Standardowy koszt usługi na osobę wynosi 120 zł, gdzie minimalna liczba gości stanowi 20, a maksymalna 40.
Menu jest zawsze ustalane indywidualnie tak, by sprostać wszelkim wymaganiom klientów. Możemy przygotować posiłki zarówno w stylu zbilansowanej diety,
jak i tradycyjnych dań. Jesteś wegetarianinem i nie masz pomysłu na przyjęcie? Przyjdź do nas, a my zadbamy o każdy, nawet najdrobniejszy szczegół.
Z powodzeniem realizujemy wegetariańskim menu oraz pyszne przekąski cateringowe w stylu finger food.
Sprawdź przedstawione poniżej przykładowe propozycje dań
WARIANT I
Cena 120zł/os / bez słodkiego bufetu 100zł
Obiad:
ZUPY:
- Rosół z makaronem
- Krem pomidorowy z grzanką
- Krem pieczarkowy z grzankami (1 zupa do wyboru)
II DANIE:
(1,5 porcji mięsa /os)
- Kotlet schabowy;
- Pieczone udko z kurczaka faszerowane serem i pieczarkami
- Karkówka w sosie własnym;
- Ziemniaki, ziemniaki opiekane z masłem i ziołami
- Zestaw 3 surówek ………………………………………………..
Zimny bufet:
- Wrapy warzywne/z kurczakiem
- Sałatka Cezar z kurczakiem i grzankami
- Rolada serowo jajeczna
- pieczywo
Słodki bufet
- Ciastka, owoce –różne rodzaje
- Kawa/herbata/soki/woda-bez ograniczeń
WARIANT II
Cena 140zł/os / bez słodkiego bufetu 120zł
Obiad:
ZUPY:
- Rosół z makaronem
- Krem kalafiorowy z prażonymi migdałami
- Krem pomidorowy z grzanką z pesto pietruszkowym
- (1 zupa do wyboru)
II DANIE:
(1,5 porcji mięs /os)
- Filet z kurczaka nadziewany serem i pieczarkami/ mozzarellą i pomidorami
- Kotlet schabowy
- Karkówka duszona z warzywami
- Ziemniaki i ziemniaki opiekane z masłem
- Kopytka lub kluski śląskie (sezonowo w okresie VIII –IV )
- Bukiet 3 surówek
Zimny bufet:
- Swojskie patery
- Roladka biszkoptowa pomidorowa, szpinakowa
- Nugetsy z sosem czosnkowym
- Sałatka warzywna z majonezem
- Pieczywo
Kolacja
- Barszcz z pasztecikiem
Słodki bufet:
- Desery,owoce –różne rodzaje
- Kawa/herbata/soki/woda-bez ograniczeń
WARIANT III
Cena 160zł/os / bez słodkiego bufetu 140zł
OBIAD
ZUPA:
- Rosół z domowym makaronem
- Krem kalafiorowy z prażonymi migdałami
- Krem pomidorowy z fetą
- Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym (1 zupa do wyboru)
II DANIE
(1,5 porcji mięsa /os)
- Kawałki schabu duszone pod plastrami cukini i marchewki
- Bitki wołowe lub wieprzowe w sosie własnym
- De volaille z masłem i pietruszką
- Ziemniaki, ziemniaki opiekane z masłem Kopytka (sezonowo w okresie VIII –IV ) KLUSKI ŚLĄSKIE Do wyboru
- Bukiet 3 surówek
Zimny bufet:
- Swojskie patery
- Sałatka grecka z winegretem
- Sałatka z tortellini
- Śledzik
Kolacja:
- Krokiety z barszczem czerwonym/zupa gulaszowa
Słodki bufet
- Ciasto, desery, owoce
- Kawa/herbata/soki/woda-bez ograniczeń