Imprezy okolicznościowe

Mając świadomość zróżnicowanych potrzeb naszych klientów

postanowiliśmy rozszerzyć spektrum naszej działalności o wachlarz imprez okolicznościowych. Organizując swoją pracę w taki sposób, aby zostawić do Państwa dyspozycji wszystkie weekendy.

Standardowy koszt usługi na osobę wynosi 120 zł, gdzie minimalna liczba gości stanowi 20, a maksymalna 40.

Menu jest zawsze ustalane indywidualnie tak, by sprostać wszelkim wymaganiom klientów. Możemy przygotować posiłki zarówno w stylu zbilansowanej diety,
jak i tradycyjnych dań. Jesteś wegetarianinem i nie masz pomysłu na przyjęcie? Przyjdź do nas, a my zadbamy o każdy, nawet najdrobniejszy szczegół.
Z powodzeniem realizujemy wegetariańskim menu oraz pyszne przekąski cateringowe w stylu finger food.

Sprawdź przedstawione poniżej przykładowe propozycje dań

WARIANT I

Cena 120zł/os / bez słodkiego bufetu 100zł

Obiad:

ZUPY:

  • Rosół z makaronem
  • Krem pomidorowy z grzanką
  • Krem pieczarkowy z grzankami (1 zupa do wyboru)

II DANIE:

(1,5 porcji mięsa /os)

  • Kotlet schabowy;
  • Pieczone udko z kurczaka faszerowane serem i pieczarkami
  • Karkówka w sosie własnym;
  • Ziemniaki, ziemniaki opiekane z masłem i ziołami
  • Zestaw 3 surówek ………………………………………………..

Zimny bufet:

  • Wrapy warzywne/z kurczakiem
  • Sałatka Cezar z kurczakiem i grzankami
  • Rolada serowo jajeczna
  • pieczywo

Słodki bufet

  • Ciastka, owoce –różne rodzaje
  • Kawa/herbata/soki/woda-bez ograniczeń

WARIANT II

Cena 140zł/os / bez słodkiego bufetu 120zł

Obiad:

ZUPY:

  • Rosół z makaronem
  • Krem kalafiorowy z prażonymi migdałami
  • Krem pomidorowy z grzanką z pesto pietruszkowym
  • (1 zupa do wyboru)

II DANIE:

(1,5 porcji mięs /os)

  • Filet z kurczaka nadziewany serem i pieczarkami/ mozzarellą i pomidorami
  • Kotlet schabowy
  • Karkówka duszona z warzywami
  • Ziemniaki i ziemniaki opiekane z masłem
  • Kopytka lub kluski śląskie (sezonowo w okresie VIII –IV )
  • Bukiet 3 surówek

Zimny bufet:

  • Swojskie patery
  • Roladka biszkoptowa pomidorowa, szpinakowa
  • Nugetsy z sosem czosnkowym
  • Sałatka warzywna z majonezem
  • Pieczywo

Kolacja

  • Barszcz z pasztecikiem

Słodki bufet:

  • Desery,owoce –różne rodzaje
  • Kawa/herbata/soki/woda-bez ograniczeń

WARIANT III

Cena 160zł/os / bez słodkiego bufetu 140zł

OBIAD

ZUPA:

  • Rosół z domowym makaronem
  • Krem kalafiorowy z prażonymi migdałami
  • Krem pomidorowy z fetą
  • Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym (1 zupa do wyboru)

II DANIE

(1,5 porcji mięsa /os)

  • Kawałki schabu duszone pod plastrami cukini i marchewki
  • Bitki wołowe lub wieprzowe w sosie własnym
  • De volaille z masłem i pietruszką
  • Ziemniaki, ziemniaki opiekane z masłem Kopytka (sezonowo w okresie VIII –IV ) KLUSKI ŚLĄSKIE Do wyboru
  • Bukiet 3 surówek

Zimny bufet:

  • Swojskie patery
  • Sałatka grecka z winegretem
  • Sałatka z tortellini
  • Śledzik

Kolacja:

  • Krokiety z barszczem czerwonym/zupa gulaszowa

Słodki bufet

  • Ciasto, desery, owoce
  • Kawa/herbata/soki/woda-bez ograniczeń